Compleet zorgeloos je droom huis kopen

Dat is pas écht thuiskomen

Wil je een huis kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je een huis op het oog en wil je deskundig advies en/of het onderhandelen uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen in Amsterdam, Den Haag en omstreken. Omdat we weten dat iedere casus anders is, leveren we service op maat.

Je zoekt een partner die naar je luistert, met je mee gaat naar bezichtigingen, goed bereikbaar is, kennis heeft van de markt, een partij die samen met je zoekt naar een huis dat voelt als een nieuw thuis, voor de best haalbare prijs.

Je wilt een huis kopen dat echt als een thuis aanvoelt

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Den Uyl Real Estate. Wij zijn Den Uyl Real Estate: een betrouwbaar familiebedrijf met korte lijnen en persoonlijk contact, 24/7 bereikbaarheid, kennis van de markt, omringd door een breed netwerk aan goede connecties. Met een no-nonsense aanpak is het ons doel om jou zo veel mogelijk te ontzorgen en op een transparante wijze het beste resultaat voor jou te behalen door het juiste huis voor de beste haalbare prijs voor jou te vinden.

Ons zes stappenplan

Doordat we goede contacten hebben binnen de markt én op alle dagen (ook buiten kantoortijden) beschikbaar zijn, bieden we meer kans en flexibiliteit om het beste huis voor je te vinden. Ons aanbod wordt constant aangevuld met huizen en panden, niet alleen via Funda, ook vanuit ons eigen netwerk. Zo krijg je exclusieve kansen om huizen aan te kopen voordat deze huizen op de open markt verschijnen en er anderen geïnteresseerden opbieden. Hiermee heb je dus een voorsprong op anderen. Ook zullen we je laten zien hoeveel een huis waard is en waarom dat zo is. Door onder andere onze goede relaties met collega makelaars weten we de huizen vaak scherp aan te kopen. Hiermee kun je in de huidige markt juist geld besparen door met ons samen te werken.

01

Kennismakingsgesprek

Allereerst brengen wij tijdens een kennismakingsgesprek graag samen jouw wensen, voorkeuren en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart. Daarmee kunnen we vervolgens het actuele aanbod heel gericht inventariseren. Ook leggen wij tijdens dit gesprek onze mogelijke werkwijzen uit en maken wij de kosten inzichtelijk.

02

Bezichtigingen

Naar aanleiding van jouw zoekprofiel zullen wij woningen naar je doorsturen waarvan we denken dat ze geschikt zijn. Ook kun je natuurlijk woningen naar ons toesturen waarin je interesse hebt. In overleg met jou plannen we bezichtigingen in. Den Uyl Real Estate probeert zo veel mogelijk met je mee te gaan, als onze agenda dit toelaat. Wanneer het niet direct lukt, krijgen we als makelaar vaak een tweede kans van onze collega’s.

03

Advies, bieding & onderhandeling

Tijdens de bezichtiging bekijken wij de bouwkundige staat en staat van onderhoud van het huis. Heb je interesse in dit huis? Dan zoeken wij alle overige zaken uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming etc. Wanneer het huis in onze ogen geen goede aankoop zou zijn, zullen wij hier eerlijk advies over geven. Wij willen dat ons netwerk in elk geval met een goed gevoel terug kijkt op onze samenwerkingen.

Afhankelijk van het verkoopproces van het huis bepalen we of we een bieding kunnen doen op basis van een-op-een onderhandeling of een deadline. Wij zullen nauw contact houden met de verkoopmakelaar om de wensen in kaart te brengen. Tevens zorgen we ervoor dat ons voorstel voldoet aan heldere voorwaarden, zodat het aantrekkelijk is om met ons in zee te gaan. Eventueel laten we een bouwtechnische keuring uitvoeren. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat koper die goedgekeurd heeft.

04

Notaris

Als wij overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle voorwaarden en condities.  Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte en zorgen we dat de koopovereenkomst op de juiste wijze wordt opgesteld.

05

Taxatie & financiering

Het huis wordt getaxeerd, daarna wachten we mogelijk op de goedkeuring van financiering tot de koop officieel is. In sommige gevallen hebben wij nauw overleg met de partijen die uw financiering regelen om alles op tijd af te ronden. Wanneer het definitief is, zal er een waarborgsom van 10% gestort worden.

06

Levering & sleuteloverdracht

Het is zo ver: je krijgt de sleutels van jouw nieuwe woning! We nemen de meterstanden op en gaan naar de notaris voor de leveringsakte en de sleuteloverdracht.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben met Rutger in contact gebracht door een oud collega, omdat ik op zoek was naar aan koopappartement in Amsterdam. Na een aantal prettige gesprekken merkte ik al snel dat Rutger een ambitieuze jonge makelaar is, die graag een stapje harder voor je loopt. Hij heeft een erg breed netwerk mbt diverse expertisevlakken (hypotheekadviseurs, notarissen, collega makerlaars, etc). Ik zou Rutger omschrijven als eerlijk, gedreven en nuchter. Een aanrader als het gaat om huizen kopen/huren in Amsterdam.

- Sun De Rover

Via via kwamen wij in contact met Rutger. Vanaf het begin hadden we goed contact met elkaar en hebben wij nooit vergeefs een beroep op hem gedaan. Na alle spookverhalen over de Amsterdamse onroerend goed markt , hadden wij er een hard hoofd in maar we hadden al vrij snel een leuk appartement in een leuke wijk op het oog. Rutger heeft ons erg goed geholpen en bij het eerste appartement waarop wij boden is het hem gelukt de aankoop voor ons te regelen. Nogmaals bedankt Rutger en ik zou je zeker aanraden.

- Sybrien

Foto's