Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Aanhuren

Uw droom woning aanhuren

Bent u op zoek naar een huurwoning, maar bent u iedere keer een van de velen die zich aanmeldt? Het aanhuren van een woning zonder makelaar kan een lastig traject zijn. Zo komt het in deze markt regelmatig voor dat er veel meer vraag dan aanbod is. Met het gevolg dat u iedere keer uw kans mist of in de verleiding komt om op een onaantrekkelijk aanbod in te gaan. Gelukkig kunnen wij u hierbij veel voor u betekenen. We kennen de markt en de prijzen en weten precies waar we op moeten letten bij de aanhuur van een woning. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en worden alle zaken professioneel geregeld.

Exclusieve kansen

Er komen in ons netwerk zeer regelmatig woningen voorbij die niet op Funda staan. Door onze goede connecties binnen de woningmarkt, kunnen wij u een voorsprong geven op andere woningzoekenden. Dat betekent dat u soms al kunt bezichtigen voordat er überhaupt promotiemateriaal van de woning beschikbaar is!

Den Uyl Real Estate inmiddels al velen met succes geholpen aan een huurwoning in Amsterdam. 

Het traject om een woning aan te huren

Zoekt u een huurwoning, voor uzelf, voor uw kinderen of bijvoorbeeld voor expats? Dit is het traject in het kort:

 1. Plaats dan een vrijblijvende zoekopdracht, waarin u aangeeft wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij u de woningen uit ons netwerk doorsturen.
 2. Bent u geïnteresseerd in een woning? Dan plannen we de bezichtiging in.
 3. Indien u de woning graag wilt aanhuren, doen wij samen met u een gepast voorstel bij de verhuurder. Hierbij weten wij uiteraard precies waar we op moeten letten.
 4. Wanneer het voorstel wordt goedgekeurd, begeleiden wij u bij het tekenen van het contract en de levering.

Aan de slag

Het plaatsen van een zoekopdracht doet u door op onderstaande button te klikken en het formulier met uw woonwensen in te vullen. Door dit in te vullen, op iedere pagina te ondertekenen en retour te sturen naar info@denuylrealestate.com, gaan wij voor u aan de slag! Tip: u kunt dit gemakkelijk ondertekenen via SignRequest.

Belangrijk

 • De zoekopdrachten zijn op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat u geen woning hoeft te huren als u geen interesse hebt. En dat u geen kosten hoeft te betalen als u geen voorstel wilt doen op een van de woningen die wij hebben voorgesteld.
 • Het betekent ook dat u ons wel een courtage betaalt, als u een van de woningen gaat huren die wij bij u hebben voorgesteld.
 • De courtage bedraagt een maand huur + 21% btw. Bij het ondertekenen van een zoekopdracht geeft u hier een akkoord op.
 • U bent uiteraard vrij om via externe kanalen een woning te vinden, hierover rekenen wij geen kosten. Ook bent u nooit verplicht om een woning die wij aandragen te huren. Wel bent u verplicht om de volledige courtage te betalen, indien u via een andere weg alsnog een van de woningen huurt die wij bij u hebben aangedragen. Zelfs als deze totstandkoming niet het gevolg is van de door Den Uyl Real Estate verleende diensten.
 • Mocht u na akkoord op een voorstel de woning toch niet meer willen huren, dan moet u dit aangeven. Let op: om te voorkomen dat er onbedachtzame voorstellen worden gedaan, staat daar een vergoeding tegenover van €250,- + 21% btw.

Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden lezen, deze zijn leidend.

Waarom Den Uyl Real Estate

 • Transparant en betrouwbaar advies
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • 24/7 bereikbaar
 • Service op maat
 • Exclusieve kansen, door goede relaties binnen de woningmarkt

Neem contact op en maak kennis

Deel dit artikel:

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen u voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben heel blij Rutger ingeschakeld te hebben. Binnen korte tijd heeft hij een prachtig appartement geregeld. Zeker een aanrader!

- Steven

In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!

- Yvonne Besteman

Foto's