Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Aankopen

Aankopen met makelaar

Bent u op zoek naar een woning, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of heeft u bijvoorbeeld al een woning op het oog en wilt u deskundig advies en/of het onderhandelen uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen in Amsterdam, Den Haag en omstreken. Omdat wij weten dat iedere casus anders is, leveren we service op maat.

Van…                                                                    Naar….

X Geen idee waar te beginnen…                   Een aankoopproces waar u compleet ontzorgd wordt

X Weinig kennis van de markt…                    Een woning waar u zich thuis voelt

X Geen goed netwerk…                                 Een aankoopprijs waar u tevreden mee bent

De voordelen van samen een woning aankopen

Ons aanbod wordt constant aangevuld met woningen hele panden. Deze komen niet alleen via Funda, maar ook vanuit ons eigen netwerk. Zo krijgt u soms exclusieve kansen om woningen aan te kopen voordat deze woningen op de open markt verschijnen en er anderen geïnteresseerden opbieden. Hiermee heeft u dus een voorsprong op anderen. Ook zullen wij technisch met u meekijken en u laten zien hoeveel een woning waard is en waarom dat zo is. Door onder andere onze goede relaties met collega makelaars weten wij de woningen vaak scherp aan te kopen. Hiermee kunt u in de huidige markt juist geld besparen door met ons samen te werken.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Allereerst brengen wij tijdens het kennismakingsgesprek samen uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart. Daarmee kunnen we vervolgens het actuele aanbod heel gericht inventariseren. Ook leggen wij tijdens dit gesprek onze mogelijke werkwijzen uit en maken wij de kosten inzichtelijk.

Stap 2: Bezichtigingen & advies

Naar aanleiding van uw zoekprofiel zullen wij woningen naar u doorsturen waarvan wij denken dat ze geschikt zijn. Ook kunt u natuurlijk woningen naar ons toesturen, waar u interesse in hebt. In overleg met u plannen we bezichtigingen in. Den Uyl Real Estate probeert zo veel mogelijk met u mee te gaan, als de agenda dit toelaat. Wanneer het niet direct lukt, krijgen wij als makelaar vaak een tweede kans van onze collega’s.

Tijdens de bezichtiging bekijken wij de bouwkundige staat en staat van onderhoud van het huis. Wij nemen de documentatie goed door en geven een passend advies. Bij serieuze interesse zoeken wij ook alle overige zaken voor u uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming etc. Wanneer het huis in onze ogen geen goede aankoop zou zijn, zullen wij hier eerlijk advies over geven. Wij willen dat ons netwerk in elk geval met een goed gevoel terug kijkt op onze samenwerkingen.

Stap 3: Bieding & onderhandelingen

Afhankelijk van het verkoopproces van de woning bepalen we of we een bieding kunnen doen op basis van een-op-een onderhandeling of een deadline. Wij zullen nauw contact houden met de verkoopmakelaar om de wensen in kaart te brengen. Tevens zorgen we ervoor dat ons voorstel voldoet aan heldere voorwaarden, zodat het aantrekkelijk is om met ons in zee te gaan. Eventueel laten we een bouwtechnische keuring uitvoeren.

Stap 4: Notaris

Als wij overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle voorwaarden en condities. Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte en zorgen we dat de koopovereenkomst op de juiste wijze wordt opgesteld.

Stap 5: Taxatie & financiering

De woning wordt getaxeerd, daarna wachten we mogelijk op de goedkeuring van financiering tot de koop officieel is. In sommige gevallen hebben wij nauw overleg met de partijen die uw financiering regelen om alles op tijd af te ronden. Wanneer het definitief is, zal er een waarborgsom van 10% gestort worden.

Stap 6: Sleuteloverdracht & levering

Het is zo ver: u krijgt de sleutels van uw nieuwe woning! We nemen de meterstanden op en gaan naar de notaris voor de leveringsakte en de sleuteloverdracht.

Best of both worlds

Wij bieden u de kennis, ervaring, het brede netwerk en de diversiteit aan diensten die u kunt vinden bij een traditioneel kantoor. Maar ook de flexibiliteit van 24/7 beschikbaarheid en service op maat die daar nog wel eens ontbreekt. Doordat wij goede contacten hebben binnen de markt én op alle dagen (ook buiten kantoortijden) beschikbaar zijn, bieden wij meer kans en flexibiliteit om de beste woning voor u te vinden.

Zij gingen u voor

Wilt u weten hoe andere aankoopklanten het woning aankopen met onze makelaars hebben ervaren? Bekijk op deze pagina de reviews van Funda.

Waarom Den Uyl Real Estate

  • 24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf
  • Breed netwerk met exclusieve kansen
  • Betrouwbare & transparante service op maat
  • Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Neem vrijblijvend contact op en maak kennis

Deel dit artikel:

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen u voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben heel blij Rutger ingeschakeld te hebben. Binnen korte tijd heeft hij een prachtig appartement geregeld. Zeker een aanrader!

- Steven

In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!

- Yvonne Besteman

Foto's