Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Verhuizen

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Op naar de verhuizing. Om het verhuizen zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, moet u rekening houden met een aantal praktische zaken. Wij denken graag met u mee!

Internet- en energieaansluiting

Wanneer u de sleutel krijgt van een nieuwe woning, dient u binnen 14 dagen een aansluiting voor nutsvoorzieningen op uw naam te regelen. Denk daarbij aan het aansluiten van diensten zoals energie, internet, tv aansluiting, water, mobiel gebruik, zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en verzekeringen.
Wanneer dit niet gebeurt, kan de netwerkleverancier u afsluiten van deze voorzieningen.

Vergelijk eenvoudig de tarieven en kan indien gewenst moeiteloos een overeenkomst via hen afsluiten.

Klik hier voor deze vrijblijvende service.

Water

Om gebruik te maken van de levering van bijvoorbeeld Waternet, moet u hier ook de verhuizing doorgeven. Klik hier om dit te regelen.

Verzekeringen

Stuur ook uw verzekeraars tijdig een adreswijziging en controleer meteen of u verzekeringen moet aanpassen. Denk aan een inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, maar ook autoverzekering. Soms is het nodig om een nieuwe verzekering af te sluiten en overstappen kan voordelig uitpakken. Klik hier om verzekeraars te vergelijken.

Parkeervergunning

In Amsterdam kan er per adres 1 parkeervergunning worden aangevraagd. Ook is het mogelijk om een bezoekerspas aan te vragen, waarmee uw bezoekers tegen een gereduceerd tarief kunnen parkeren.

Klik hier om een parkeervergunning aan te vragen of uw verhuizing door te geven.

Verhuizen

Voor het verhuizen dient u uw spullen goed in te pakken in verhuisdozen en isolatiemateriaal. Wilt u gebruik maken van een verhuisservice? Neem contact op, dan kunnen wij u koppelen aan een bedrijf met aantrekkelijke tarieven.

Adreswijzigingen

Tot slot moet u bij het verhuizen uiteraard denken aan alle adreswijzigingen. Sommige adreswijzigingen, gaan automatisch, zoals bijvoorbeeld de belastingdienst, RDW, DUO en ziekenhuizen. Mocht u geen post willen missen, dan kunt u uw adreswijziging ook doorgeven aan PostNL en de post automatisch laten doorsturen. Klik hier om dit te regelen.

Deel dit artikel:

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen u voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben heel blij Rutger ingeschakeld te hebben. Binnen korte tijd heeft hij een prachtig appartement geregeld. Zeker een aanrader!

- Steven

In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!

- Yvonne Besteman

Foto's