Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Woning verkopen

Uw woning verkopen

Overweegt u om uw woning te verkopen? Bij de verkoop van een woning is het in uw eigen voordeel om een expert in te schakelen. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en maximale waarde krijgt voor uw woning. Natuurlijk bieden wij deze service geheel naar wens en op maat. Den Uyl Real Estate heeft veel kennis van de markt en ervaring met onderhandelingen. Samen bepalen we de beste strategie, regelen we alle zaken die nodig zijn en zorgen we ervoor dat het proces optimaal verloopt.

Wij adviseren u voordat de woning in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en na de verkoop zijn wij u tot dienst.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij de woning en geven wij een waarde-indicatie. Ook bespreken wij uw wensen en beantwoorden wij uw vragen, zodat u precies weet wat er speelt.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan

Na akkoord op de samenwerking stellen wij in nauw overleg met u een persoonlijk strategisch verkoopplan op.

Stap 3: Inmeten en fotografie

Vervolgens meten wij de woning in conform de NEN 2580 norm. Wij maken professionele foto’s en eventueel een video.

Stap 4: Aanmelden

Na goedkeuring van alle stukken melden wij de woning aan bij het netwerk van Funda, ons eigen netwerk en social media. Ook ontvangt u van ons promotiemateriaal naar wens, zoals raamborden en brochures.

Stap 5: Bezichtigingen

In overleg organiseren wij de bezichtigingen. Dit is bij ons ook in de avond of in het weekend mogelijk. Na elke bezichtiging nemen wij contact met u op om de bezichtiging te bespreken. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er speelt.

Stap 6: Onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen zetten wij alles op alles om niet alleen de beste verkoopprijs te realiseren, maar ook de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de datum van oplevering). Alle onderhandelingen vinden schriftelijk plaats en worden één op één naar u doorgestuurd, met ons advies erbij.

Stap 7: Begeleiding naar de notaris

Na overeenstemming te hebben bereikt met de koper, begeleiden wij partijen naar de notaris voor het opstellen en tekenen van het (voorlopige) koopcontract.

Stap 8: Levering

Aan het eind van het verkooptraject vindt de levering plaats. Wij begeleiden de inspectie van de woning en nemen de meterstanden voor u op. Ook controleren wij de leveringsakte en gaan wij mee naar de notaris voor het transport van de akte.

Waarom Den Uyl Real Estate

  • Transparant en betrouwbaar advies
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Service op maat
  • Exclusieve kansen, door goede relaties binnen de woningmarkt

Neem contact op en maak kennis

vastgoedbeheer

Deel dit artikel:

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen u voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben heel blij Rutger ingeschakeld te hebben. Binnen korte tijd heeft hij een prachtig appartement geregeld. Zeker een aanrader!

- Steven

In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!

- Yvonne Besteman

Foto's