Aankoopmakelaar

Compleet zorgeloos jouw droomhuis kopen

Wil je een huis kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je een huis op het oog en wil je deskundig advies en/of het onderhandelen uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen in Amsterdam, Den Haag en omstreken. Omdat wij weten dat iedere casus anders is, leveren we service op maat.

70-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Verkoopmakelaar

Compleet zorgeloos jouw huis verkopen

Bij de verkoop van een huis is het in je eigen voordeel om een expert in te schakelen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en maximale waarde krijgt voor jouw huis.

Aanhuurmakelaar

Ben je op zoek naar een huurhuis, maar bent je iedere keer een van de velen die zich aanmeldt?

Het huren van een huis zonder makelaar kan een lastig traject zijn. Zo komt het in deze markt regelmatig voor dat er veel meer vraag dan aanbod is. Met het gevolg dat je iedere keer jouw kans mist of in de verleiding komt om op een onaantrekkelijk aanbod in te gaan. Gelukkig kunnen we je hierbij veel betekenen. We kennen de markt en de prijzen en weten precies waar we op moeten letten bij de aanhuur van een huis. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en worden alle zaken professioneel geregeld.

61-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Verhuurmakelaar

Vind passende huurders voor jouw woning

Bij verhuur treden wij exclusief op voor onze opdrachtgever. Wel hebben wij een netwerk van andere makelaars die veel zoekers in hun bestand hebben. Zo is er meer kans om heel snel te schakelen en een gepaste huurder te vinden. Ook kunnen wij de woning voor jou op de markt aanbieden. Dit wordt altijd in overleg bepaald.

69-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag
61-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Huis zoeken

Met onze service heb je een hogere slagingskans

Ben je op zoek naar een huis in Amsterdam, Den Haag of omgeving? Wij zijn gespecialiseerd in deze gebieden. Zo helpen wij hier al jaren met veel plezier zoekers met het vinden hun droomhuis.

77-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Beheer

Wil je het beheer van jouw vastgoed uitbesteden?

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management ben je bij Den Uyl Real Estate aan het juiste adres. Wij kunnen je compleet ontzorgen en zijn gespecialiseerd in het financieel, commercieel en technisch beheer van onroerend goed.

69-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Gratis waardebepaling

Wat is mijn huis waard?

Wij kunnen je nauwkeurig vertellen wat jouw huis op dit moment waard is. Een waardebepaling doen we gratis en geheel vrijblijvend. Zo’n waardebepaling is handig als je erover denkt om jouw huis te verkopen. Met de marktwaarde in je achterhoofd kun je een realistische vraagprijs bepalen voor jouw woning en weet je beter waar je rekening mee kunt houden bij het zoeken van een nieuw huis. Dit bevordert de voortgang van zowel het aankoop- als het verkoopproces.

Nutsvoorzieningen

Voorkom een afsluiting

Den Uyl Real Estate levert graag service van a tot z. Van het oriënteren naar een huis en het volledige aan- en verkoopproces van woningen tot aan het adviseren van nutsvoorzieningen en architecten en aannemers toe.

46-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Bouwtechnische keuring

Onafhankelijk rapport van bouwkundige staat

Een bouwtechnische keuring is een keuring van een bestaande woning om de bouwkundige staat in kaart te brengen. Om een zo eerlijk mogelijk beeld te krijgen van deze staat, wordt de keuring altijd door een onafhankelijke partij gedaan. Uit de keuring volgt een rapport met de kosten voor mogelijke verbeterpunten aan de woning. Aangezien wij jou als jouw makelaar van a tot z ontzorgen bij het (ver)kopen van jouw huis, zorgen wij indien gewenst ook voor een goede bouwkundige.

74-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag
61-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Energielabel

Bij de verkoop van een woning is het verplicht om een actueel energielabel te hebben.

Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van jouw woning. Ook kan het inzicht geven in mogelijkheden om de energiezuinigheid en het comfort te verbeteren.

53-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Hypotheekadvies

Van oriëntatie tot advies

De meeste mensen maken gebruik van een hypotheek om de aankoop van een huis te financieren. Wij helpen je graag aan de juiste partner, zodat je sterker staat bij het uitbrengen van een bod.

77-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Notaris

De juiste parner kiezen

Om de processen zo goed mogelijk te laten verlopen, is het van belang om samen te werken met een snelle én nauwkeurige, kundige notaris.

Taxatie

De woning laten taxeren

Als je bij het aankopen van een huis een hypotheek aanvraagt, eist de financierder een taxatie. Den Uyl Real Estate vraagt dan een onafhankelijke partij om een taxatierapport op te maken, zodat de financiering geregeld kan worden.

Architect of aannemer

Het vinden van de juiste partner

Wanneer je een huis koopt dat je nog wilt verbouwen, is het vaak prettig om samen te werken met een architect of een aannemer. Heb je deze zelf al in jouw netwerk? Zo niet; waar kun je die vinden en waar moet je op letten bij de keuze?

40-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag
45-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Verkoop styling

Spreek de juiste doelgroep aan

Mensen kopen een huis op basis van gevoel. Om de juiste doelgroep aan te spreken en het uiterste verkoopresultaat te behalen, is het aan te raden om samen te werken met een verkoop styling. Zo kun je de focus leggen op dat wat mooi is aan jouw huis, waardoor het nog beter verkoopt.

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben heel blij Rutger ingeschakeld te hebben. Binnen korte tijd heeft hij een prachtig appartement geregeld. Zeker een aanrader!

- Steven

In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!

- Yvonne Besteman

Foto's