Favorieten

Op deze pagina kun je de woningen terugvinden die je hebt opgeslagen. Deze huizen worden ofwel te koop ofwel te huur aangeboden via Den Uyl Real Estate. 

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben met Rutger in contact gebracht door een oud collega, omdat ik op zoek was naar aan koopappartement in Amsterdam. Na een aantal prettige gesprekken merkte ik al snel dat Rutger een ambitieuze jonge makelaar is, die graag een stapje harder voor je loopt. Hij heeft een erg breed netwerk mbt diverse expertisevlakken (hypotheekadviseurs, notarissen, collega makerlaars, etc). Ik zou Rutger omschrijven als eerlijk, gedreven en nuchter. Een aanrader als het gaat om huizen kopen/huren in Amsterdam.

- Sun De Rover

Via via kwamen wij in contact met Rutger. Vanaf het begin hadden we goed contact met elkaar en hebben wij nooit vergeefs een beroep op hem gedaan. Na alle spookverhalen over de Amsterdamse onroerend goed markt , hadden wij er een hard hoofd in maar we hadden al vrij snel een leuk appartement in een leuke wijk op het oog. Rutger heeft ons erg goed geholpen en bij het eerste appartement waarop wij boden is het hem gelukt de aankoop voor ons te regelen. Nogmaals bedankt Rutger en ik zou je zeker aanraden.

- Sybrien

Foto's