Wat is mijn huis waard?

Wij kunnen je nauwkeurig vertellen wat jouw huis op dit moment waard is. Een waardebepaling doen we gratis en geheel vrijblijvend. Zo’n waardebepaling is handig als je erover denkt om je huis te verkopen. Met de marktwaarde in je achterhoofd kun je een realistische vraagprijs bepalen voor jouw woning en weet je beter waar je rekening mee kunt houden bij het zoeken van een nieuw huis. Dit bevordert de voortgang van zowel het aankoop- als het verkoopproces. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog geen concrete verkoopplannen hebt, maar wel geïnteresseerd bent in de waarde van jouw woning. Ook dan is een waardebepaling handig.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Hoe gaat dat?

Een waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vul de gegevens hieronder in, zodat onze makelaar een eerste indicatie kan geven. Als je wilt, maken we vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een afspraak. Tijdens deze afspraak zal de makelaar een ronde maken door jouw huis en aan de hand van een marktanalyse de waarde uitleggen. Als je alvast meer wilt weten over hoe we je kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis, kun je daar tijdens het gesprek alles over vragen. Je zit dan alsnog uiteraard nergens aan vast. Wilt u nu al meer informatie hierover?

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Een afspraak in de avonduren of in het weekend is voor ons geen enkel probleem. We kunnen ons voorstellen dat dit voor jou mogelijk beter uitkomt.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Met een goed luisterend oor, geweldige onderlinge connecties en waardevolle adviezen is de huizenjacht na 3 maanden zeer positief geëindigd. Dolblij met mijn aankoop en de ondersteuning die Rutger mij de afgelopen weken heeft geboden!

- Nikita Geerlings

Via via ben ik aan het contact van Rutger gekomen, en kreeg te horen dat ik hem een appje kon sturen en dat hij mij wel aan een woning kon helpen op korte termijn. Uiteraard meteen gedaan, formulieren ingevuld en het is Rutger zeker gelukt mij aan een perfecte woning te helpen. Nu ben ik degene die zijn contact doorstuurt naar huiszoekende vrienden, met de verwachting dat hij voor hun ook een fijn thuis zal vinden! Ik kan niet anders zeggen dan ’topservice’, persoonlijk, snel én rechtvaardig.

- Laure Dirven

Foto's