Vestiging Makelaar Amsterdam

In eerste instantie werd Den Uyl Real Estate opgericht als makelaardij in Amsterdam, omdat oprichter Rutger den Uyl zijn makelaarscarrière is begonnen in deze stad. Als vanzelfsprekend heeft hij hierdoor veel connecties en kennis over de stad en de omgeving. Lees hieronder voor meer informatie of neem een kijkje op de Funda bedrijfspagina Makelaar Amsterdam.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Makelaar Amsterdam: de vestiging met veel kennis van de plaatselijke huizenmarkt

Amsterdam is een prachtige wereldstad met dorpse gezelligheid in verschillende buurten. Voor ons is het iedere dag een feest om in deze stad te wonen en werken. Dat gunnen we je ook! Ons kantoor is begonnen met Rutger den Uyl als makelaar in Amsterdam. Na jarenlang ervaring op te doen bij andere kantoren, zag hij veel kans om betere diensten te verlenen.

Wel of geen makelaar in Amsterdam inschakelen?

Je kunt natuurlijk altijd proberen een huis te kopen of je huis te verkopen zonder makelaar. Echter is de huizenmarkt in Amsterdam een van de meest gewilde markten, de concurrentie is groot. Het is dan niet alleen fijn om een goed netwerk te hebben, maar ook om de technische en juridische kennis in huis te hebben. Zo kun je het onderste uit de kan halen voor jouw transactie!

 

Exclusief woningaanbod via jouw makelaar Amsterdam

Amsterdam is meer dan ooit de meest populaire stad bij woningzoekenden in Nederland. Als consument zonder kennis vis je sneller achter het net. Samen met een professionele aankoopmakelaar met een goed netwerk maak je meer kans. Onze aankoopmakelaar kan je helpen bij het vinden van een woning die geheel aansluit op jouw wensen. Onze vestiging als Makelaar Amsterdam beschikt over een exclusief netwerk binnen het vastgoed en makelaars in Amsterdam, waardoor het eerder mogelijk is om huizen te bezichtigen voordat ze op Funda worden gepresenteerd.

Meer kansen off market huren via jouw makelaar Amsterdam

Onze vestiging in Makelaar wordt goed beoordeeld op Funda als Makelaar Amsterdam. Maar Den Uyl Real Estate vestiging Amsterdam doet ook veel transacties buiten Funda om, oftewel off market. Daarom kun je een beter beeld krijgen van onze beoordelingen op deze pagina. Het off market segment is erg anders dan het “gewone” segment. Zo krijgen we huizen door uit ons netwerk, voordat er überhaupt promotiemateriaal is voorbereid. Door snel te schakelen met een bezichtiging en een kloppend voorstel, maak je veel meer kans om snel en effectief een huis te vinden.

Makelaar Amsterdam: ons makelaarsteam

Als makelaar Amsterdam werken met een enthousiast team, omringd door een heel breed netwerk. Niet alleen met passie en kennis over de makelaardij, maar ook over alle andere aspecten die hierbij komen kijken. Denk aan promotiemateriaal, marketing, styling, maar ook hypotheekadvies, architecten en aannemers, of aansluitingen nutsvoorzieningen. Allen met een passie voor hun vak en uitgebreide kennis van Amsterdam en wat onze mooie stad te bieden heeft. Van Amsterdam Noord tot Amsterdam Zuid. En van de Houthavens tot aan Watergraafsmeer. Maar ook buiten Amsterdam, zoals in Amstelveen en in het Gooi zijn wij actief. Wij leveren ten slotte maatwerk voor onze klanten. Lees meer over onze medewerkers of maak een afspraak om kennis te maken. 

Vestiging Makelaar Amsterdam:
Full service makelaarskantoor

Hoe kunnen we je helpen? Als full-service makelaar Amsterdam kunnen we je helpen in de breedste zin:

  • aankoop van jouw droomhuis
  • verkoop van jouw huis
  • aanhuur (ook off market)
  • verhuur van jouw vastgoed
  • beheer van jouw vastgoed

Anders dan andere makelaars in Amsterdam

Den Uyl Real Estate onderscheidt zich als makelaar Amsterdam onder andere door flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het hoogst haalbare resultaat hechten we veel waarde aan no-nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerking. Want dat maakt het werk plezierig en stelt ons in staat om altijd voor je klaar te staan!

Verder weten we als familiebedrijf precies wat we aan elkaar hebben. Zo kunnen we waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te bieden. Onze medewerkers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn we beschikbaar voor onze klanten!

Vrijblijvend advies

Als makelaar in Amsterdam weten we precies wat er speelt in de Amsterdamse huizenmarkt. Dit baseren we niet alleen op de cijfers, maar ook op onze connecties en ervaring in het werkveld. We komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw woning te zien, kennis te maken en een duidelijke waardebepaling te geven. Zo weet je precies wat de potentiële verkoopprijs van jouw woning is.

 

Tarieven makelaar Amsterdam

Als makelaar Amsterdam zoeken we de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en een competitief tarief. Omdat iedere casus anders is, leveren we niet alleen maatwerk, maar ook tarieven op maat. Tot slot werken we op basis van no cure – no pay, om onnodige kosten voor je te voorkomen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen en tegen welke tarieven we je kunnen helpen? Neem contact op en plan vrijblijvend een gesprek in.

Wonen in Amsterdam

Amsterdam heeft het allemaal. Internationale allure en Calvijns nuchterheid. Het is een stad met veel gezichten, en daarmee doelen we niet alleen op de vrolijke mengelmoes van de rasechte Amsterdammers en avontuurlijke wereldburgers. Ook onze hoofdstad kent vele kanten, die allen van elkaar verschillen, maar tegelijkertijd toch héél Amsterdams zijn.

Met eeuwenoude panden, verborgen hofjes en restaurants op elke hoek van de straat, is Amsterdam Centrum een van de meest populaire toeristentrekkers van het land. En dat is natuurlijk niet voor niets. Van de Singel tot de Prinsengracht en van de 9 straatjes tot aan de Amstel – er is zoveel te zien en te doen. Met zulke bijzondere historische panden is deskundige ervaring van je makelaar belangrijker dan ooit in dit stadsdeel.

Amsterdam-Zuid heeft alles waar je als mens vrolijk van wordt. Zo vind je er de levendige wijk De Pijp, het Concertgebouw en dé ‘big three’ musea van Amsterdam: het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. In dit stadsdeel liggen ook het Beatrixpark, het Amstelpark én het Sarphatipark en met de vele cafés, restaurants en de authentieke Albert Cuypmarkt altijd gezellig in Amsterdam-Zuid. De woningen in Amsterdam Zuid bevinden zich voornamelijk in het luxere segment, van de panden met rijke historie in Oud-Zuid en de highclass modehuizen in bijvoorbeeld de P.C. Hooftstraat en Cornelis Schuytstraat, tot aan het nieuwere zakelijke deel aan de ZuidAs.

Tussen het Vondelpark en het Westerpark ligt het stadsdeel Amsterdam West. Dit is een van de meest creatieve stadsdelen van Amsterdam. Een stukje Amsterdam dat met z’n historische gebouwen en vele (concept)stores, gezellige restaurants en prachtige galeries doet denken aan het rustigere zusje van het centrum. Bezoek foodhall de Hallen, drink koffie tussen de locals op het Westergasterrein en scoor iets lekkers op de Ten Katemarkt.

Amsterdam Oost staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. Door het vele groen van de parken, het hoge aantal culturele bezienswaardigheden en de sportgelegenheden zoals Jaap Eden Ijsbaan en de Meer is dit een geliefde plek van velen. Met de Indische buurt, het Amsterdam Science Park en Watergraafsmeer is hier een mix van verschillende energiesoorten te vinden.

Van industriegebied tot dé creatiefste speelplaats van Amsterdam: Noord is in no time uitgegroeid tot dé bruisende broedplaats voor onder andere jonge designers, architecten, festivalorganisatoren en andere creatievelingen. Van feesten aan de NDSM-werf, tot helemaal tot rust kunnen komen in de aangrenzende plattelandsdorpen. Met de pont vanaf Amsterdam Centraal over ’t IJ ben je in een mum van tijd aan de overkant.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Rutger is in mijn zoektocht naar een huis in één woord omschreven TOP! Hij was snel en kon mij precies aanbieden zoals ik het in mijn hoofd had (prijs, buurt, vierkante meters). Mochten mensen opzoek zijn naar een huis dan raad ik zeker Rutger aan.

- Oreste Arbouw

Rutger bewaarde steeds de rust op de overhitte huizenmarkt. Hij is prettig in het contact en opvallend goed bereikbaar.

- Roselie Van Kessel

Foto's