De juiste notaris kiezen

Een notaris is een onafhankelijke partij die registreert welke (financiële) verplichtingen je aangaat. Dit wordt vastgelegd in een notariële akte. Wanneer je een huis koopt, zal de notaris een concept koopakte, leveringsakte en hypotheekakte opstellen.

Naast het opstellen van de diverse aktes zal de notaris ook andere werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het controleren of de verkopers bevoegd zijn om het huis te verkopen, onderzoek naar erfdienstbaarheden en toezicht houden op alle betalingen.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

54-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Vlot proces

Om de processen zo goed mogelijk te laten verlopen, is het van belang samen te werken met een snelle én nauwkeurige, kundige notaris. Als makelaar kunnen wij je in overleg voorstellen aan diverse notariskantoren. Vraag naar de mogelijkheden.

Anders dan andere makelaars in Amsterdam en Den Haag

Den Uyl Real Estate onderscheidt zich als makelaar in Amsterdam en Den Haag in o.a. flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het hoogst haalbare resultaat, hechten we veel waarde aan no nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerkingen. Want dat maakt het werk plezierig en zo kunnen we de energie opbrengen om altijd voor jou klaar te staan!

Verder weten we als familiebedrijf precies wat we aan elkaar hebben. Zo kunnen we waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te geven. Onze werknemers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn we beschikbaar voor onze klanten!

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Met een goed luisterend oor, geweldige onderlinge connecties en waardevolle adviezen is de huizenjacht na 3 maanden zeer positief geëindigd. Dolblij met mijn aankoop en de ondersteuning die Rutger mij de afgelopen weken heeft geboden!

- Nikita Geerlings

Via via ben ik aan het contact van Rutger gekomen, en kreeg te horen dat ik hem een appje kon sturen en dat hij mij wel aan een woning kon helpen op korte termijn. Uiteraard meteen gedaan, formulieren ingevuld en het is Rutger zeker gelukt mij aan een perfecte woning te helpen. Nu ben ik degene die zijn contact doorstuurt naar huiszoekende vrienden, met de verwachting dat hij voor hun ook een fijn thuis zal vinden! Ik kan niet anders zeggen dan ’topservice’, persoonlijk, snel én rechtvaardig.

- Laure Dirven

Foto's