Voorkom een afsluiting

Nutsvoorzieningen aansluiten

Wanneer je de sleutel krijgt van een nieuwe woning, dien je binnen 14 dagen een aansluiting voor nutsvoorzieningen op jouw naam te regelen. Denk daarbij aan het aansluiten van diensten zoals energie, internet, tv-aansluiting, water, mobiel gebruik, zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en verzekeringen. Wanneer dit niet gebeurt, kan de netwerkleverancier je afsluiten van deze voorzieningen.

Den Uyl Real Estate levert graag service van a tot z. Van het oriënteren naar een huis en het volledige aan- en verkoopproces van woningen tot aan het adviseren van nutsvoorzieningen en het inschakelen van architecten en aannemers.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

32-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Vrijblijvend vergelijken

Een verhuizing vraagt inderdaad om veel geregel. Om deze zorg uit handen te nemen, kunnen wij je in contact brengen met een bedrijf dat vrijblijvende vergelijkingen van diensten tegen scherpe tarieven aanbiedt. Zij werken samen met verschillende energie- en telecomaanbieders zoals Greenchoice, Budget Energie, KPN, Ziggo, T-Mobile, enzovoort. Je kunt eenvoudig de tarieven vergelijken en indien gewenst moeiteloos een overeenkomst via hen afsluiten.

Over ons

Den Uyl Real Estate is opgericht vanuit een passie voor zowel de woningmarkt als het onderhandelen, en met de visie om nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de mensen met wie we samenwerken. We hechten veel waarde aan betrokkenheid bij onze diensten en relaties. We genieten er zo van dat het voor ons niet uitmaakt op welke tijd of welke dag we je kunnen helpen, zolang we maar samen op een prettige manier het maximale resultaat kunnen bereiken.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat elke situatie anders is, en daarom bieden we maatwerk naar jouw wensen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de transacties, zullen we je altijd eerlijk adviseren vanuit onze visie. Den Uyl Real Estate is op natuurlijke wijze gegroeid door mond-tot-mondreclame en referenties.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Met een goed luisterend oor, geweldige onderlinge connecties en waardevolle adviezen is de huizenjacht na 3 maanden zeer positief geëindigd. Dolblij met mijn aankoop en de ondersteuning die Rutger mij de afgelopen weken heeft geboden!

- Nikita Geerlings

Via via ben ik aan het contact van Rutger gekomen, en kreeg te horen dat ik hem een appje kon sturen en dat hij mij wel aan een woning kon helpen op korte termijn. Uiteraard meteen gedaan, formulieren ingevuld en het is Rutger zeker gelukt mij aan een perfecte woning te helpen. Nu ben ik degene die zijn contact doorstuurt naar huiszoekende vrienden, met de verwachting dat hij voor hun ook een fijn thuis zal vinden! Ik kan niet anders zeggen dan ’topservice’, persoonlijk, snel én rechtvaardig.

- Laure Dirven

Foto's