Over ons

Als je overweegt om met ons te werken, wil je waarschijnlijk eerst wat meer over ons te weten komen. Den Uyl Real Estate is opgericht vanuit een passie voor zowel de woningmarkt en het onderhandelen, als vanuit de visie om nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de mensen met wie we samenwerken.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Best of both worlds

Zo kunnen we “the best of both worlds” bieden. Daarmee doelen we op de kennis, ervaring, het brede netwerk en de diversiteit aan diensten die je kunt vinden bij een traditioneel kantoor. Maar ook de flexibiliteit van 24/7 beschikbaarheid en service op maat die daar nog wel eens ontbreekt. We hebben zoveel plezier in het werk, dat het ons niet veel uitmaakt op welke tijd of welke dag we je kunnen helpen. Het gaat er vooral om dat we samen op een prettige manier het maximale resultaat kunnen bereiken.

77-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Transparantie

Het is voor ons vanzelfsprekend dat iedere casus anders is en daarom bieden we maatwerk naar wens. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de transacties, zullen we je altijd vanuit een eerlijke visie adviseren. Den Uyl Real Estate is dan ook op natuurlijke wijze gegroeid door organische referenties.

11-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag
69-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Familiebedrijf

Den Uyl Real Estate is in korte tijd uitgegroeid tot een familiebedrijf. Zo weet je zeker dat alle collega’s dezelfde motivatie en betrouwbaarheid hebben. Dit zie je natuurlijk terug in de persoonlijke betrokkenheid als je met ons werkt.

70-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Team

Wil je weten welke gezichten er bij het bedrijf horen? Op deze pagina kun je meer lezen over ons team. Ben je op zoek naar (vrijblijvend) advies of wil je samenwerken, dan ben je welkom bij ons. We zijn een jong en ambitieus team en staan altijd open voor gesprekken.

46-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Tell a friend

Ken je iemand die gebruik zou kunnen maken van onze diensten? Neem contact op. Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Dus bij succes zullen we ook aan jou denken! Het is daarbij wel van belang dat we van tevoren schriftelijke afspraken maken. Er kunnen geen enkele rechten aan dit artikel worden ontleend.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Ik ben heel blij Rutger ingeschakeld te hebben. Binnen korte tijd heeft hij een prachtig appartement geregeld. Zeker een aanrader!

- Steven

In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!

- Yvonne Besteman

Foto's