Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Reviews

Wie kunnen er beter ervaringen delen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Den Uyl Real Estate heeft inmiddels al 1000+ klanten begeleid bij het aan- of verkopen van een woning. Wij zijn dan ook erg trots op onze klantenbeoordelingsscore van een 9,8.

9,8

5/5
5/5
In onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam kwamen wij in contact met Rutger. In ons eerste telefonisch onderhoud kwam hij meteen over als een betrouwbaar en integer persoon. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk geen zaken hebben gedaan, omdat wij bij toeval tegen een woning aan liepen, heeft Rutger ons op een aantal punten zeer goed geadviseerd. Dat zegt iets over de persoon die hij is. Zijn inbreng hebben wij zeer gewaardeerd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij zeker Rutger inschakelen als makelaar!
- Yvonne Besteman
5/5
Rutger heeft mij geholpen met het vinden van een huurwoning in Amsterdam op een zeer professionele wijze. Hierbij was de bereikbaarheid uitmuntend en het schakelen na een kleine tegenslag (de voorkeur ging uit naar een andere groep) geweldig. Kortom, prettige en succesvolle samenwerking!
- Timo
5/5
Via via kwamen wij in contact met Rutger. Vanaf het begin hadden we goed contact met elkaar en hebben wij nooit vergeefs een beroep op hem gedaan. Na alle spookverhalen over de Amsterdamse onroerend goed markt , hadden wij er een hard hoofd in maar we hadden al vrij snel een leuk appartement in een leuke wijk op het oog. Rutger heeft ons erg goed geholpen en bij het eerste appartement waarop wij boden is het hem gelukt de aankoop voor ons te regelen. Nogmaals bedankt Rutger en ik zou je zeker aanraden.
- Sybrien
5/5
Wij zijn via onze hypotheekadviseurs in contact met Rutger gekomen, en hebben meteen na onze eerste gesprek besloten om met hem aan de slag te gaan. Binnen 1 maand hebben wij een nieuwe huis gekocht, en onze 2 appartementen verkocht. Rutger is zeer flexibel, goed bereikbaar en bereid om een extra stap te doen, wat altijd heel prettig is in dit soort situatie. Wij hebben hem al aan verschillende vrienden aangeraden, met precies hetzelfde resultaat!
- Susannah
5/5
Ik ben met Rutger in contact gebracht door een oud collega, omdat ik op zoek was naar aan koopappartement in Amsterdam. Na een aantal prettige gesprekken merkte ik al snel dat Rutger een ambitieuze jonge makelaar is, die graag een stapje harder voor je loopt. Hij heeft een erg breed netwerk mbt diverse expertisevlakken (hypotheekadviseurs, notarissen, collega makerlaars, etc). Ik zou Rutger omschrijven als eerlijk, gedreven en nuchter. Een aanrader als het gaat om huizen kopen/huren in Amsterdam.
- Sun De Rover
5/5
Rutger heeft geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning. Hij heeft ons erg professioneel en goed geholpen met deze aankoop. Ook het hele aankoopproces (bouwkundige keuring, financiering, notaris, etc.) heeft hij volledig uit onze handen genomen. Zou hem zeker aanraden.
- Stijn Baart

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Rutger is in mijn zoektocht naar een huis in één woord omschreven TOP! Hij was snel en kon mij precies aanbieden zoals ik het in mijn hoofd had (prijs, buurt, vierkante meters). Mochten mensen opzoek zijn naar een huis dan raad ik zeker Rutger aan.

- Oreste Arbouw

Rutger bewaarde steeds de rust op de overhitte huizenmarkt. Hij is prettig in het contact en opvallend goed bereikbaar.

- Roselie Van Kessel

Foto's