De woning laten taxeren

Als je bij het aankopen van een huis een hypotheek aanvraagt, eist de financierder een taxatie. We vragen dan een onafhankelijke partij om een taxatierapport op te maken, zodat de financiering geregeld kan worden.

In het taxatierapport staan zaken zoals de marktwaarde van de woning, gebaseerd op de (bouwkundige) staat en de regio. 

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

32-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

De juiste partner kiezen

In het aankoopproces is het van belang dat alle zaken nauwkeurig verlopen, soepel op elkaar aansluiten en de snelheid erin blijft. Den Uyl Real Estate koppelt jou aan de prettigste partners om de aankoop zo goed mogelijk te laten verlopen! 

Anders dan andere makelaars in Amsterdam en Den Haag

Den Uyl Real Estate onderscheidt zich als makelaar in Amsterdam en Den Haag in o.a. flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het hoogst haalbare resultaat, hechten we veel waarde aan no nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerkingen. Want dat maakt het werk plezierig en zo kunnen we de energie opbrengen om altijd voor jou klaar te staan!

Verder weten we als familiebedrijf precies wat we aan elkaar hebben. Zo kunnen we waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te geven. Onze werknemers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn we beschikbaar voor onze klanten!

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Met een goed luisterend oor, geweldige onderlinge connecties en waardevolle adviezen is de huizenjacht na 3 maanden zeer positief geëindigd. Dolblij met mijn aankoop en de ondersteuning die Rutger mij de afgelopen weken heeft geboden!

- Nikita Geerlings

Via via ben ik aan het contact van Rutger gekomen, en kreeg te horen dat ik hem een appje kon sturen en dat hij mij wel aan een woning kon helpen op korte termijn. Uiteraard meteen gedaan, formulieren ingevuld en het is Rutger zeker gelukt mij aan een perfecte woning te helpen. Nu ben ik degene die zijn contact doorstuurt naar huiszoekende vrienden, met de verwachting dat hij voor hun ook een fijn thuis zal vinden! Ik kan niet anders zeggen dan ’topservice’, persoonlijk, snel én rechtvaardig.

- Laure Dirven

Foto's