DenUylRealEstate5417MerelZoet-2web

Maak kennis met het team

Maak kennis met het team van Den Uyl Real Estate. Als familiebedrijf kennen wij elkaar door en door en wij vullen elkaar feilloos aan. En wij weten precies wat precies wat wij aan elkaar hebben. Zo kunnen wij waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te geven.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Rutger Den Uyl

Makelaar & founder

Rutger den Uyl (1989) is geboren en getogen in omgeving Den Haag. Nog voordat hij officieel mocht werken begon hij met het inkopen en verhandelen van brommers, zo leerde hij de eerste kneepjes van het vak. In 2009 verhuisde je naar Amsterdam en werd hij lid van de Amsterdamse Studenten Vereniging waar hij werd omringd door ambitieuze leeftijdsgenoten, sommige van hen zijn inmiddels zakenpartners geworden. Tijdens zijn studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Van Amsterdam zette je je eerste stappen in het werkveld van het onroerend goed. De dynamische huizenmarkt, het persoonlijke contact met de klant en de uitdagingen die daaruit voortkomen zijn de facetten die je in grote mate aanspreken in dit vak.

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde makelaarskantoren en verschillende specialisatieopleidingen te doen om zijn kennis aan te scherpen, zag hij veel verbetermogelijkheden en werd het tijd om zijn eigen weg te gaan. Sindsdien is Den Uyl Real Estate actief op de Amsterdamse en Haagsche vastgoedmarkt in met name de aan- en verkoop en aan- en verhuur van woningen en commercieel onroerend goed. Inmiddels is hij ruim 10 jaar actief in het vak en werken verschillende collega’s met veel plezier voor zijn kantoor. Het blijft voor hem iedere dag opnieuw een heerlijke uitdaging om samen met zijn cliënten een optimaal resultaat te boeken. Persoonlijke service, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn kernwaarden om dit te bereiken. Den Uyl Real Estate is 7 dagen per week en ook in de avonden beschikbaar om je van dienst te zijn.

Heb je vragen? Rutger helpt je graag.

Merel Zoet

Assistent Makelaar

Merel Zoet (1992) is vanaf het begin af aan op de achtergrond betrokken geweest bij Den Uyl Real Estate. Inmiddels combineert zij al 3 jaar fulltime haar achtergrond van 17 jaar werkervaring in de mediawereld met persoonlijke service in de makelaardij. Rutger en Merel kennen elkaar door en door, inspireren elkaar, vullen elkaar goed aan en zijn goed op elkaar afgestemd. Samen zijn zij 24/7 bezig met hun droom, met een duidelijke visie, om zo veel mogelijk mensen oprecht blij te maken, het maximale te kunnen geven en samen te groeien.

De kwaliteit, eerlijkheid en flexibiliteit is hetgeen wat Merel het meest waardeert aan het bedrijf. Daarbij focussen wij ons niet op de korte termijn, maar verplaatsen wij ons in de klant en geven oprecht advies wanneer de deal minder goed is dan het lijkt. Merel focust zich met name op de huurmarkt, back office en media uitingen, maar zij ondersteunt Rutger allround op verschillende gebieden, zodat hij zich volledig kan focussen op de gebieden waar hij het sterkst in is. Merel kan nog veel van hem leren in dit vak en zet zich vanuit haar ervaring in om het bedrijf te ontwikkelen en vergroten. Haar motto is dan ook Never stop learning, want er is volgens haar altijd ruimte voor ontwikkeling en verbetering.

Heb je vragen? Merel helpt je met plezier.

Anders dan andere makelaars in Amsterdam en Den Haag

Den Uyl Real Estate onderscheidt zich als makelaar in Amsterdam en Den Haag in onder andere flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het streven naar het hoogst haalbare resultaat, hechten we veel waarde aan een no-nonsense menselijke aanpak. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een positieve ervaring overhoudt aan de samenwerking. Dit maakt het werk plezierig en stelt ons in staat om altijd voor je klaar te staan!

Als familiebedrijf weten we precies wat we aan elkaar hebben. Hierdoor kunnen we garanderen dat al onze medewerkers dezelfde motivatie en betrouwbaarheid hebben om onze klanten het optimale resultaat te bieden. Onze werknemers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd wanneer we wakker zijn, zijn we beschikbaar voor onze klanten!

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Rutger is in mijn zoektocht naar een huis in één woord omschreven TOP! Hij was snel en kon mij precies aanbieden zoals ik het in mijn hoofd had (prijs, buurt, vierkante meters). Mochten mensen opzoek zijn naar een huis dan raad ik zeker Rutger aan.

- Oreste Arbouw

Rutger bewaarde steeds de rust op de overhitte huizenmarkt. Hij is prettig in het contact en opvallend goed bereikbaar.

- Roselie Van Kessel

Foto's