Tell a friend

Ben je enthousiast over onze diensten en ken je iemand die er gebruik van zou kunnen maken? Neem contact op en tell a friend. Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Dus bij succes zullen wij ook aan jou denken. Het is daarbij wel van belang dat we van tevoren schriftelijke afspraken maken. Er kunnen geen enkele rechten aan dit artikel worden ontleend.

34-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Transparantie

Vanuit een eerlijke visie adviseren

Het is voor ons vanzelfsprekend dat iedere casus anders is en daarom bieden wij maatwerk naar wens. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de transacties, zullen wij je altijd vanuit een eerlijke visie adviseren. Den Uyl Real Estate is dan ook op natuurlijke wijze gegroeid door organische referenties.

Over Den Uyl Real Estate

Best of both worlds

Den Uyl Real Estate is opgericht vanuit een passie voor zowel de woningmarkt en het onderhandelen, als vanuit de visie om nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de mensen met wie wij samenwerken. Zo kunnen wij “the best of both worlds” bieden. Daarmee doelen wij op de kennis, ervaring, het brede netwerk en de diversiteit aan diensten die je kunt vinden bij een traditioneel kantoor. Maar ook de flexibiliteit van 24/7 beschikbaarheid en service op maat die daar nog wel eens ontbreekt. We hebben zo veel plezier in het werk, dat het ons niet veel uit maakt op welke tijd of welke dag wij je kunnen helpen. Het gaat er vooral om dat we samen op een prettige manier het maximale resultaat kunnen bereiken.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Rutger is in mijn zoektocht naar een huis in één woord omschreven TOP! Hij was snel en kon mij precies aanbieden zoals ik het in mijn hoofd had (prijs, buurt, vierkante meters). Mochten mensen opzoek zijn naar een huis dan raad ik zeker Rutger aan.

- Oreste Arbouw

Rutger bewaarde steeds de rust op de overhitte huizenmarkt. Hij is prettig in het contact en opvallend goed bereikbaar.

- Roselie Van Kessel

Foto's