Verkoop styling voor je huis

Met behulp van verkoop styling spreek je de juiste doelgroep aan

Mensen kopen een huis op basis van gevoel. Om de juiste doelgroep aan te spreken en het uiterste verkoopresultaat te behalen, is het aan te raden om samen te werken met een verkoop styling.

Met verkoop styling kun je de focus leggen op dat wat mooi is aan jouw huis, waardoor het nog beter verkoopt.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Breed netwerk

Bij Den Uyl Real Estate hebben we een breed netwerk met stylisten gespecialiseerd in verkoop styling, die jouw huis kunnen helpen aan de perfecte inrichting. Ze hebben grote loodsen met meubels en accessoires en bieden de mogelijkheid om deze voor een bepaalde periode te huren, zodat de woning aantrekkelijk blijft voor potentiële kopers tijdens bezichtigingen. Is de verkoop rond, dan komen ze het interieur weer ophalen!

Door middel van een neutrale en moderne inrichting – in combinatie met een optimale indeling – kan het maximale rendement uit de woning worden gehaald.

Algemene tips

Verkoopstyling

 • Zet een paar uur voor de bezichtiging alle ramen open om te luchten, zodat jouw huis lekker fris ruikt.

 • Zorg ervoor dat een huisdier op het moment van een bezichtiging ‘niet thuis is’. Breng ze op tijd ergens anders onder. Verwijder alle zichtbare dierenspullen en verblijven. Je bent gewend aan de geur en ruikt het niet meer, potentiële kopers die geen huisdieren hebben, zullen dit wél ruiken.

 • Voordat je met de stofzuiger door het huis gaat, zuig je een beetje waspoeder (geen vloeibaar wasmiddel) op in een lege stofzuigerzak: dit geeft een heerlijke geur.

 • Dweil harde vloeren (plavuizen, tegels, laminaat, parket etc.) met bv. Allesreiniger eucalyptus voor een frisse geur. Inspecteer de deuren, deurposten, klinken en keukenkastjes op (vieze) vingerafdrukken.

 • Mocht de koelkast geopend worden, zorg dat er geen dominante vis- of knoflooklucht uit komt.

 • Vergeet niet de vaatwasser leeg en schoon (etensresten) te maken, mocht deze geopend worden door de kijkers.

 • Open gordijnen, rolgordijnen, vitrage en lamellen zo ver mogelijk, zonneschermen en rolluiken omhoog. Licht is ruimte! En daglicht is favoriet.

 • Op zolders, in werkkasten en andere donkere hoekjes de lampen alvast aan doen, dat komt meteen prettig binnen.

 • Zorg voor een aangename temperatuur in je hele huis.

 • Check zeker nog even het toilet: zorg ervoor dat het toilet schoon ruikt (na het schoonmaken een scheutje wc-reiniger met eucalyptusgeur erin) en doe de bril naar beneden(!). Logisch? Het komt toch vaak voor dat men dat in de haast nog even vergeet. Ook als er tijdens een open huizendag mensen jouw toilet gebruiken, controleer of de bril weer naar beneden is).

 • Is jouw kapstok ook overvol? Prima… maar niet als je een bezichtiging krijgt! Haal de jassen, op 1 na, van de kapstok (je kunt ze best even in je auto leggen op de achterbank).

 • En natuurlijk is de oh-zo-bekende vers gebakken brood- of appeltaart geur goed.

 • Heb je tot slot nog mooie bloemen en vers fruit op een schaal?

Je bent er helemaal klaar voor, dus kom maar op met die kijkers!

Zij gingen je voor

Wij hebben diverse woningen verkocht met behulp van verkoopstyling. Wil je een voorbeeld zien? Kijk eens op de pagina hieronder.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Met een goed luisterend oor, geweldige onderlinge connecties en waardevolle adviezen is de huizenjacht na 3 maanden zeer positief geëindigd. Dolblij met mijn aankoop en de ondersteuning die Rutger mij de afgelopen weken heeft geboden!

- Nikita Geerlings

Via via ben ik aan het contact van Rutger gekomen, en kreeg te horen dat ik hem een appje kon sturen en dat hij mij wel aan een woning kon helpen op korte termijn. Uiteraard meteen gedaan, formulieren ingevuld en het is Rutger zeker gelukt mij aan een perfecte woning te helpen. Nu ben ik degene die zijn contact doorstuurt naar huiszoekende vrienden, met de verwachting dat hij voor hun ook een fijn thuis zal vinden! Ik kan niet anders zeggen dan ’topservice’, persoonlijk, snel én rechtvaardig.

- Laure Dirven

Foto's