Compleet zorgeloos je huis verkopen

Samen gaan we voor het beste resultaat

Wil je je huis verkopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Bij de verkoop van een huis is het in je eigen voordeel om een expert in te schakelen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en maximale waarde krijgt voor je huis.

Je zoekt een partner die naar je luistert, met je meegaat naar bezichtigingen, goed bereikbaar is, kennis heeft van de markt, een partij die samen met jou zoekt naar de beste koper voor je huis, voor de best haalbare prijs. Natuurlijk bieden wij deze service geheel naar jouw wens en op maat. Den Uyl Real Estate heeft veel kennis van de markt en ervaring met onderhandelingen. Samen bepalen we de beste strategie, regelen we alle zaken die nodig zijn en zorgen we ervoor dat het proces optimaal verloopt.

Compleet zorgeloos je huis verkopen

even voorstellen

Wij zijn Den Uyl Real Estate. Wij zijn Den Uyl Real Estate: een betrouwbaar familiebedrijf met korte lijnen en persoonlijk contact, 24/7 bereikbaarheid, kennis van de markt, omringd door een breed netwerk aan goede connecties. Met een no-nonsense aanpak is het ons doel om jou zo veel mogelijk te ontzorgen en op een transparante wijze het beste resultaat voor jou te behalen door de juiste kopen met de beste haalbare prijs voor jou te vinden.

Ons zes stappenplan

Wij adviseren je voordat het huis in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en na de verkoop zijn wij je tot dienst.

01

Kennismakingsgesprek & Promotiecampagne

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij de woning en geven wij een waarde-indicatie. Ook bespreken wij jouw wensen en beantwoorden wij jouw vragen, zodat je precies weet wat er speelt en of wij een goede match zijn. Voor het opzetten van de campagne zullen we zorgdragen dat de volgende onderdelen naar keuze kunnen worden klaargemaakt:

– Fotografie

– 360 graden foto’s

– Video

– Meetrapport

– (3D) Plattegronden

– Verkooptekst Fundapresentatie

02

Bezichtigingen

Naar aanleiding van de promotiecampagne zullen we op in overleg met jou bepaalde data bezichtigingen inplannen met geïnteresseerden. We zullen je goed op de hoogte houden van het proces.

03

Kiezen van koper

Afhankelijk van de hoeveelheid geïnteresseerden bepalen we of er een deadline wordt ingesteld of dat we open staan voor een-op-een onderhandeling. Wij zullen ervoor zorgen dat alle voorstellen die binnenkomen voldoen aan heldere voorwaarden. Mogelijk wil de meest geschikte partij een bouwtechnische keuring laten doen,

04

Notaris

De notaris stelt het koopcontract op. Na controle wordt het getekend.

05

Taxatie & financiering

De woning wordt getaxeerd, daarna wachten we mogelijk op de goedkeuring van financiering tot de verkoop officieel is. Wanneer het definitief is, zal er een waarborgsom van 10% gestort worden.

06

Sleuteloverdracht

Het is zo ver: de woning is verkocht! We nemen de meterstanden op en gaan naar de notaris voor de leveringsakte en de sleuteloverdracht.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Wij zijn via onze hypotheekadviseurs in contact met Rutger gekomen, en hebben meteen na onze eerste gesprek besloten om met hem aan de slag te gaan. Binnen 1 maand hebben wij een nieuwe huis gekocht, en onze 2 appartementen verkocht. Rutger is zeer flexibel, goed bereikbaar en bereid om een extra stap te doen, wat altijd heel prettig is in dit soort situatie. Wij hebben hem al aan verschillende vrienden aangeraden, met precies hetzelfde resultaat!

- Susannah

Rutger is een deskundige en gedreven makelaar die op een menselijke en vriendelijke manier zijn werk doet. Hij heeft mijn appartement zeer snel verkocht en ik zou hem en zijn kantoor aan iedereen aanbevelen! Hele fijne samenwerking gehad!

- Sandra Rison

Foto's