Vestiging Makelaar Den Haag

Door Rutgers Haagsche roots, aanvragen en relaties is ons bedrijf op natuurlijke wijze gegroeid richting dit gebied, met de focus op het verkopen van woningen. Inmiddels hebben we al vele woningen verkocht in Den Haag. Lees verder voor meer informatie of kijk eens op de Funda bedrijfspagina Makelaar Den Haag.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Makelaar Den Haag Den Uyl Real Estate

Makelaar Den Haag: De vestiging met veel kennis van de plaatselijke de huizenmarkt.

Den Haag is een prachtige wereldstad met dorpse gezelligheid in verschillende buurten. De roots van onze familie liggen hier en ook onze oprichter Rutger den Uyl komt hier oorspronkelijk vandaan. Na jarenlang ervaring op te doen bij andere kantoren, zag hij veel kans om betere diensten te verlenen. En zo werd hij op natuurlijke wijze ook steeds vaker gevraagd om te werken voor zijn relaties in Den Haag en omstreken, daarmee werd de Vestiging als Makelaar Den Haag geboren.

Makelaar Den Haag: Wel of geen deskundige inschakelen?

Je kunt natuurlijk altijd proberen een huis te kopen of je huis te verkopen zonder makelaar. Echter is de huizenmarkt in Den Haag een gewilde markt, de concurrentie is groot. Het is dan niet alleen fijn om een goed netwerk te hebben, maar ook om de technische en juridische kennis in huis te hebben. Zo kun je het onderste uit de kan halen voor jouw transactie!

24-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Exclusief woningaanbod via jouw Makelaar Den Haag

Den Haag is een zeer populaire stad bij woningzoekenden in Nederland. Als consument zonder kennis vis je sneller achter het net. Samen met een professionele aankoopmakelaar met een goed netwerk maak je meer kans. Onze aankoopmakelaar kan je helpen bij het vinden van een woning die geheel aansluit op jouw wensen. Onze vestiging als Makelaar Den Haag beschikt over een exclusief netwerk binnen het vastgoed en makelaars in Den Haag, waardoor het eerder mogelijk is om huizen te bezichtigen voordat ze op Funda worden gepresenteerd.

Makelaar Den Haag

Als makelaarskantoor in Den Haag kunnen we je helpen op de volgende vlakken:

  • aankoop van jouw droomhuis
  • verkoop van jouw huis
  • verhuur van jouw vastgoed

Makelaar Den Haag: ons makelaarsteam

Als makelaar Den Haag werken met een enthousiast team, omringd door een heel breed netwerk. Niet alleen met passie en kennis over de makelaardij, maar ook over alle andere aspecten die hierbij komen kijken. Denk aan promotiemateriaal, marketing, styling, maar ook hypotheekadvies, architecten en aannemers, of aansluitingen nutsvoorzieningen. Allen met een passie voor hun vak en uitgebreide kennis van Den Haag en wat onze mooie stad te bieden heeft. Maar ook buiten Den Haag, zoals in Leidschendam, Voorburg en in Wassenaar zijn wij actief. Wij leveren ten slotte maatwerk voor onze klanten. Lees meer over onze medewerkers of maak een afspraak om kennis te maken.

Woningzoekenden verliefd laten worden op je huis.

Wij zorgen ervoor dat je huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers en huurders. Dit doen wij bijvoorbeeld door het maken van professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden , 360-graden-visuals en een video van je huis. Ons kantoor heeft als makelaar in Amsterdam in vergelijking met andere kantoren een behoorlijk groot bereik via Instagram en uiteraard zetten wij ook kanalen in zoals Funda, Jaap en onze eigen Den Uyl Real Estate-website. Meer informatie over het verkopen van je huis vind je op de pagina huis verkopen.

Anders dan andere makelaars in Den Haag

Den Uyl Real Estate onderscheidt zich als makelaar in Den Haag onder andere door flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het streven naar het hoogst haalbare resultaat, hechten we veel waarde aan no-nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerking. Dit maakt het werk plezierig en stelt ons in staat om altijd voor je klaar te staan!

Als familiebedrijf weten we precies wat we aan elkaar hebben. We waarborgen dat al onze medewerkers dezelfde motivatie en betrouwbaarheid hebben om klanten het optimale resultaat te bieden. Onze medewerkers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn we beschikbaar voor onze klanten!

37-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Vrijblijvend advies

Als makelaar Den Haag weten we precies wat er speelt in de Haagse huizenmarkt. Dit baseren we niet alleen op de cijfers, maar ook op onze connecties en ervaring in het werkveld. We komen graag vrijblijvend bij je langs om je woning te zien, kennis te maken en een duidelijke waardebepaling te geven. Zo weet je precies wat de potentiële verkoopprijs van je woning is.

Makelaar Den Haag Tarieven

Als makelaar Den Haag zoeken we de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en een competitief tarief. Omdat elke situatie anders is, leveren we niet alleen maatwerk, maar ook tarieven op maat. Daarnaast werken we op basis van no cure – no pay, om onnodige kosten voor jou te voorkomen.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en tegen welke tarieven we je kunnen helpen? Neem contact met ons op en plan vrijblijvend een gesprek in.

Wonen in Den Haag

Den Haag heeft het allemaal. Internationale allure en Calvijns nuchterheid. Het is een stad met veel gezichten, en daarmee doelen we niet alleen op de vrolijke mengelmoes van de rasechte Amsterdammers en avontuurlijke wereldburgers. Ook onze hoofdstad kent vele kanten, die allen van elkaar verschillen, maar tegelijkertijd toch héél Amsterdams zijn.

De bruisende binnenstad van Den Haag heeft meer te bieden dan het Binnenhof en Paleis Noordeinde. Shop bij grote bekende winkelketens in de omgeving van de Grote Marktstraat of juist bij kleine boetiekjes, plof neer op een van de vele gezellige pleinen en wandel binnen bij het Mauritshuis, Escher in het Paleis of een van de andere musea. Het grote voordeel aan het wonen in de stad: alle faciliteiten binnen handbereik! Denk aan verschillende supermarkten, winkelketen, (vers)speciaalzaken, verschillende fitnessclubs, cafe’s en restaurants en ook meer dan genoeg openbaar vervoer mogelijkheden als je de stad even uit wilt.

De Archipel buurt, ook wel de Indische buurt genoemd is een zeer geliefde woonwijk met authentieke woonhuizen met fraaie architectuur. De omgeving is heel groen met de Scheveningse bossen, het strand en de duinen. Er zijn veel goede ambachtelijke winkels en gezellige horecavoorzieningen.

Op een steenworp afstand van Scheveningen, ligt het gewilde Belgisch Park. Een prachtige gewilde buurt met leuke en gezellige winkels Deze wijk uit het begin van de 20e eeuw grenst aan het Westbroekpark, Duttendel en Scheveningen.

Statige wijken met veel groen en kindvriendelijk. Op loop- en fietsafstand afstand van het Haagse Bos en de gezellige Theresiastraat met vele winkels en gezellige terrassen en dichtbij de uitvalswegen, stations (Laan van NOI en Centraal) en het Haagsche centrum. Binnen 15 minuten fietsen ben je op het strand van Scheveningen.

Een oorspronkelijk wat industriële wijk, nu opkomend als hippe en trendy buurt die bekend staat om zijn geweldige horeca (met échte Haagse hotspots, mis ze niet!) en opvallende street art.

Deze woonwijken zijn zeer geliefd met het strand, de zee en duinen op korte loopafstand. Diverse scholen en sportverenigingen, het schitterende Westduinpark en de Bosjes van Pex, winkels en openbaar vervoer, het is allemaal in de directe omgeving te vinden.

Ook Duinoord is een adembenemend mooie buurt, gekenmerkt door de statige herenhuizen, en natuurlijk het prachtige Sweelinckplein.

Kijkduin is veel kleinschaliger dan Scheveningen, maar dit geeft deze badplaats ook juist haar charme!  Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. De ideale plek voor een flinke wandeling of fietstocht. Door het duingebied fiets je zo door naar Scheveningen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen beleven in Kijkduin!

Het Regentessekwartier is een gezellige en levendige wijk in het hart van Den Haag. Het is een buurt met historisch karakter, kenmerkend door prachtige jugendstil-architectuur en statige herenhuizen. Vanwege de centrale ligging en de diverse voorzieningen is de wijk geliefd bij zowel jonge gezinnen als studenten en expats. Ook zijn er talloze leuke winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en het stadscentrum is op loopafstand te bereiken.

Het Zeeheldenkwartier is één van de charmantste stadswijken van Den Haag. Het is de buurt waar veel authentieke winkels, sympathieke restaurants en cafés, zonnige pleinen en prachtige jugendstilpanden te vinden zijn. Deze buurt is enorm geliefd bij de Haagse locals.

Scheveningen staat bekend om de lange boulevard. Het is een fantastische plek om het hele jaar door te bezoeken. Met een diner bij een strandtent, lange wandeling of frisse duik in het water staat het leven nooit stil!

Het Statenkwartier is een van de mooiste buurten, o.a. zeer geliefd onder expats vanwege de nabijheid van de Internationale Zone met diverse voorzieningen als basisscholen, voortgezet onderwijs, internationale scholen, gezondheidscentrum, sportfaciliteiten, musea en nog veel meer. Met het winkelgebied van de Frederik Hendriklaan (de Fred), Landgoed Zorgvliet (Rijksbeschermd gebied), natuurgebied de Scheveningse Bosjes en op minder dan 10 minuten fietsen het Scheveningse strand is deze buurt ontzettend gewild. chique buurt met brede lanen en prachtige architectuur, voornamelijk gebouwd in de late 19e en vroege 20e eeuw.

De Schilderswijk is een levendige en kleurrijke wijk, rijk aan verschillende culturen en smaken in de vele horecagelegenheden die er te vinden zijn. Een van de hoogtepunten van de wijk is de Haagse Markt, een van de grootste openluchtmarkten van Europa met een overvloed aan verse producten, kruiden, specerijen en exotische lekkernijen, afkomstig uit alle hoeken van de wereld.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Rutger is in mijn zoektocht naar een huis in één woord omschreven TOP! Hij was snel en kon mij precies aanbieden zoals ik het in mijn hoofd had (prijs, buurt, vierkante meters). Mochten mensen opzoek zijn naar een huis dan raad ik zeker Rutger aan.

- Oreste Arbouw

Rutger bewaarde steeds de rust op de overhitte huizenmarkt. Hij is prettig in het contact en opvallend goed bereikbaar.

- Roselie Van Kessel

Foto's