Energielabel aanvragen

Bij de verkoop van een woning is het verplicht om een actueel energielabel te hebben aangevraagd. Deze regelgeving komt van de EU. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van jouw woning. Ook kan het inzicht geven in mogelijkheden om de energiezuinigheid en het comfort te verbeteren.

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Labelletter

De labelletter wordt bepaald op basis van het primair fossiel energiegebruik in kWh per m2 per jaar (kWh/m2.jr). Het primair fossiel energiegebruik (EP2) is de totale hoeveelheid fossiele energie die gebruikt wordt voor verwarming, koeling, warm tapwater en ventilatie.

Voordeel bij voorbereiding verkoop

Met het aanvragen van een energielabel ben je dus weer een stapje verder met de voorbereiding op de verkoop. Ben je benieuwd wat er nog meer bij komt kijken? Dan kun je altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van onze collega’s.

Anders dan andere makelaars in Amsterdam en Den Haag

Den Uyl Real Estate onderscheidt zich als makelaar in Amsterdam en Den Haag in onder andere flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het hoogst haalbare resultaat, hechten we veel waarde aan no-nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerkingen. Want dat maakt het werk plezierig en zo kunnen we de energie opbrengen om altijd voor je klaar te staan!

Verder weten we als familiebedrijf precies wat we aan elkaar hebben. Zo kunnen we waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te geven. Onze werknemers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn we beschikbaar voor onze klanten!

20-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Met een goed luisterend oor, geweldige onderlinge connecties en waardevolle adviezen is de huizenjacht na 3 maanden zeer positief geëindigd. Dolblij met mijn aankoop en de ondersteuning die Rutger mij de afgelopen weken heeft geboden!

- Nikita Geerlings

Via via ben ik aan het contact van Rutger gekomen, en kreeg te horen dat ik hem een appje kon sturen en dat hij mij wel aan een woning kon helpen op korte termijn. Uiteraard meteen gedaan, formulieren ingevuld en het is Rutger zeker gelukt mij aan een perfecte woning te helpen. Nu ben ik degene die zijn contact doorstuurt naar huiszoekende vrienden, met de verwachting dat hij voor hun ook een fijn thuis zal vinden! Ik kan niet anders zeggen dan ’topservice’, persoonlijk, snel én rechtvaardig.

- Laure Dirven

Foto's