Je droomhuis zoeken

Met onze service heb je een hogere slagingskans

Ben je op zoek naar een huis in Amsterdam, Den Haag of omgeving? We zijn gespecialiseerd in deze gebieden. Zo helpen we hier al jaren met veel plezier zoekers met het vinden van hun droomhuis.

Exclusieve kansen

snel resultaat

Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, door onze kennis en ervaring kunnen wij jou vaak al snel blij maken. Met dank aan ons netwerk, komt het regelmatig voor dat wij huizen kunnen aanbieden aan onze zoekers die nog niet op de markt te vinden zijn. Zo krijg je een exclusieve kans, hoef je niet in de rij te wachten en kun je snel resultaat boeken. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere kantoren. Omdat wij weten dat iedere casus anders is, leveren wij service op maat voor onze zoekers en zijn we ook buiten de gebruikelijke kantooruren actief. Daarbij is onze service vrijblijvend, totdat je inderdaad een huis huurt of koopt die wij aangeboden hebben.

42-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Aankoopmakelaar​

COMPLEET ZORGELOOS JOUW DROOMHUIS KOPEN​

Wil je een huis kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je een huis op het oog en wil je deskundig advies en/of het onderhandelen uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen in Amsterdam, Den Haag en omstreken. Omdat wij weten dat iedere casus anders is, leveren we service op maat.

8-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Aanhuurmakelaar

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN HUURHUIS, MAAR BENT JE IEDERE KEER EEN VAN DE VELEN DIE ZICH AANMELDT?​

Het huren van een huis zonder makelaar kan een lastig traject zijn. Zo komt het in deze markt regelmatig voor dat er veel meer vraag dan aanbod is. Met het gevolg dat je iedere keer jouw kans mist of in de verleiding komt om op een onaantrekkelijk aanbod in te gaan. Gelukkig kunnen we je hierbij veel betekenen. We kennen de markt en de prijzen en weten precies waar we op moeten letten bij de aanhuur van een huis. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en worden alle zaken professioneel geregeld.

70-Den-Uyl-Real-Estate-Makelaar-Amsterdam-Den-Haag

Vestiging Amsterdam

Vestiging Den Haag

Volg ons

Meld je aan voor een zoekopdracht

Zodra we alle gegevens volledig binnen hebben, ben je ingeschreven als woningzoeker en gaan we direct aan de slag. Je ontvangt dan alle overige informatie over de begeleiding in dit proces.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waarom Den Uyl Real Estate

Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Betrouwbare & transparante service op maat

Breed netwerk met exclusieve kansen

Bereikbaar & betrokken familiebedrijf

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om jouw woning te (ver)kopen?

Ontdek onze voordelen & neem vrijblijvend contact op

Recent verkochte woningen

Zij gingen je voor

Wie kunnen er beter vertellen over onze dienstverlening dan onze klanten?

Rutger kwam direct op mij over als een betrouwbaar iemand. Hij heeft mij goed geadviseerd, stond altijd voor mij klaar en heeft binnen een korte tijd een prachtige woning voor mij gevonden. Alle voors en tegens werden eerlijk en helder uitgelicht. Jouw wensen staan voorop. Ook tijdens de onderhandeling heeft hij alles gegeven en slim gedacht waardoor ik nu extra blij ben met mijn aankoop. Enorm bedankt!

- Hennie

Rutger is zeer betrokken, flexibel en altijd goed bereikbaar. Vanaf de zoekopdracht tot de oplevering heeft hij ons goed begeleid bij de aankoop van ons eerste huis. Hij gaf ons eerlijk advies en nam de tijd om zelfs in deze drukke markt een passend huis voor ons te vinden.

- Maarten

Foto's